Världscupsfinalen - Göteborg Horseshow 2013

Kanske inte berättat att jag några år tillbaka varit en riktigt inbiten hästtjej. Klart, vinner man en häst i GHS-lotteriet så kanske igen... ;)













dåligt med inlägg

vet att jag lovade massa nya inlägg, men känner mig inte taggad på det förrän jag får upp min nya blogg och den vill jag inte lansera förrän den är perfekt ;) håll ut

vill hälsa alla en glad dag

det har jag. ...För jag klarade muntan :D !!! 40 högskolepoäng i ett prov, det ni ! det var det jobbigaste jag någonsin pluggat till. Nu ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen. Eventuellt är det något nytt på G.

inte övergivit er

förlåt för avsaknad av inlägg, men kommer komma igång snart igen! nu sitter jag utomhus på en parkbänk med bf, en tisdag som konstigt nog känns som en fredag ! :)

igår idag :D





Hade en jättego kväll ute igår. Började med att jag och min kompis Julia käkade på MrP och kan verkligen rekommendera maten där om någon är sugen på att prova. Dock är der inte så mättsamt men trevlig stämning, personal och så... En av servitriserna berättade att de söker massa till sommaren för de ska utöka och öppna en övervåning också, om någon är sugen på sommarjobb i Gbg ?! ;)


Nu har jag varit igång och pluggat hela dagen, så nu får jag det här i belöning (tyvärr är inte chokladkakan så stor som den ser ut, konstiga proportioner...). Det till vampire diaries (följer USA så är på den allra senaste).




Fredag för mig imorgon också!

Det blir plugg imorgon också - ja ! Men jag "slutar tidigt", eller rättare sagt jag och min kompis Julia har bestämt oss för att bara plugga till halv sju, och sedan ska jag skynda mig hem för att göra mig i ordning. Det blir gott restaurangkäk och sedan en kort ute-kväll. Det ni!

Hoppas alla har haft en fin torsdag. Tänk på att imorgon är det äntligen fredag ;)

Godmorgon/dag/kväll

Kommer tyvärr inte bli så mycket bloggande nu, fram till och med om en vecka, då skall jag försöka komma igång igen. Sitter och pluggar bokstavligen hela dagarna nu, så när jag kommer hem och kan ta det lugnt har jag fortfarande så mycket att göra att jag inte hinner med och skriva här tyvärr. Men hoppas att ni håller modet uppe ;) kommer ändå skriva en liten natthälsning !

Pluggodis





Det kanske inte ser så aptitligt ut när allt är dränkt i sås, men sådan här god lunch blev det. Vi fick lite avbrott från plugget när vi tog en promenad till affären. Vad chockade vi blev över hur varmt det var !! Fick ta av mig vinterjackan för att inte tackla av så gick runt i klänning. Pluggat tolv timmar idag !! Godnatt

God morgon

Nu har väckarklockan precis ringt. Lite sömnig fortfarande men ska dricka en drickyoghurt så jag kommer igång. Är det sol som kikar in genom persiennen ?

Chicy

Den här sidan har ni kanske sett förut, men inte jag och jag som faktiskt brukar ha rätt svårt att hitta saker jag gillar, fann jättemycket som jag tyckte om på denna sidan. chicy.se

Ett litet tips bara :)

hej allesammans!

Ledsen att jag inte uppdaterat mycket idag. Livet har inte varit intressantare än att jag och min klasskompis Julia har suttit och pluggat från klockan åtta på morgonen till halv nio på kvällen. Inget liv idag alltså, och blir inte mycket bättre imorgon. Ser fram emot långhelg nästan vecka :) kan man ju säga! Nu myser jag framför halv åtta hos mig och äter kvällsmat!

Godkväll!

Plugg 24/7

Hej Plugg!

Vad kul vi skall ha det denna veckan, du och jag! Jag hoppas vi fortsatt kommer vara goda vänner och att du och jag umgås som planerat, på ett inspirerat och glädjefyllt sätt!!


Glad vecka på er allesammans : D

Göteborg

Nu är jag på väg till Göteborg igen. Sitter här med en bulle och önskar bara lite grann att det var sommarlov. Sju veckor kvar nu, det är väl inte så farligt mycket ? :) Fast vill inte att sju veckor skall gå för fort, för sommarlovet är ju bara elva veckor och då kan ju det också gå alldeles för fort ! :/ Blev ni inspirerade av mina Korfu-bilder ? Det är mitt absoluta favoritsolställe att åka till. Om ni har något annat får ni gärna komma med tips ! Gärna ett grönt ställe med vacker natur och som en student har råd till (inte Thailand alltså). Lite kultur också vore fint :)

Den gröna ön

Korfu...









Korfu stad






Bilder från apollo.se

mat mat mat

Egentligen inte ätit överdrivet mycket idag, men oj vad goda nyttiga grejer :) !! Var på en underbar middag hos mamma som bjöd på en av mina barndomsfavoriter - citronkyckling (hel kyckling i ugn) och nu har jag precis stoppat i mig räkor med stenbitsromssås ! Smask !



Tar ledigt från plugg och sådant denna helgen, på måndag drar 24/7-plugget igång inför det största provet hittills ! Lite rädd faktiskt men har i alla fall en go kompis som jag skall ta mig igenom plugget tillsammans med.


Hoppas alla har en go och lugn (!) lördag ;)

Svensk tapas ?!




Minisar

Var ju och klippte mig igår för en gång skull, så blev lite uppföljningsshopping idag.





Min nya kur för håret blir: Något mildare schampo som endast masseras in i hårbotten, återfuktande lite dyrare och lyxigare balsam i hårtopparna och även en mild dos av balsam på ytan av håret ovanpå huvudet. Vill inte köra balsammetoden då hårbotten så fort blir fet ändå och det är ju fettet som skyddar håret från att spricka. Istället tror jag på att undvika schampo i topparna som inte har någon egen tillförsel av fett. Som avslutning efter duschen tar jag Björn Axén leave in conditioner som får håret att kännas lent och glansigt på samma gång. Det motverkar även att borsten fastnar och sliter på håret :)


Köpte även en supersöt flux-flaska, så nu har jag flux när jag är och hälsar på min gubbe så nu hålls tänderna i trim också ! :)





Rättelse

Hm... Snöregn borde jag nog skrivit i föregående inlägg...

Hur blir det med träningen idag ?

Har ju varit duktig och tränat minst två gånger i veckan sedan årsskiftet. Gymkortet har nu gått ut, men jag har löst det med att ta underbara springturer på morgonkvisten. Idag borde jag träna, men det finns ett eller två små problem. Det lilla är att det inte är morgon just nu, men det är ett hinder som går att förbise. Det jag däremot inte kan förbise är att det regnar ?!!???! I min smarta plan om att byta ut gymkortet mot kostnadsfri löpning utomhus, tänkte jag liksom att det skulle för alltid vara sol. Får hoppa träningen idag och hoppas att jag kan göra den imorgon istället. Min kropp mår verkligen så bra av detta nyårslöfte. Plus att jag med bättre samvete kan fira att jag har gjort prov/det är fredag.

Vart och provat mig.

Nu har jag gjort prov. Få se hur det går, men det är riktigt skönt att ha det överstökat :D Skrev upp mig och en vän på en tid för det muntliga provet och det fanns så klart bara tider kvar den närmaste av de tre muntadagarna... Glad fredag allihop !! :D

On my Way to Gbg

Lite tankar:

Kan starkt rekommendera Hårgalleriet i Uddevalla. Tycker fortfarande min gamla frisör är bäst, men kan inte ha henne för hon har tydligen slutat. Varit henne trogen sedan sjuan och jag vet att jag fortfarande är ung och vacker men måste säga att sjuan var ändå ett tag sedan.


Tänkte också säga: Wow vad strandpromenaden i Uddevalla är fin att se på. Gå den om
ni mot förmodan skulle till Uddevalla !! Det finns mer här än vad man tror. Och nu kommer Ikea och massa extra affärer hit snart!


Bor ju egentligen i Göteborg men tycker om att göra sånt som fixa håret, tandläkaren mm i Uddevalla. Saker är billigare här och eftersom det är min barndomsstad har jag mer koll på vad som är bra ! även om jag kan Göteborg så grymt mycket bättre sedan jag flyttade dit. Har äntligen pusslat ihop staden !

FJÅRTIS





Ville bara ta en bild för att bevisa att jag har varit och klippt mig. Har tyvärr ingen före-bild men det ser så mycket fräschare ut nu i alla fall !!! Roligare att klä och sminka sig när håret är fint :) Varför ska jag vara fin idag? :P

Min gubbe fyller nämligen 22 år !! Hipp hipp hurra !!!! ska upp och fira honom sedan. sov hos honom i natt så han fick födelsedagsfrukost och paket nu på morgonen :) nu är han i skolan och jag ska plugga.

heja





Sista Förberedelsen för gubbens födelsedag står på bordet. Sveriges mästerkock är på. Hejar på jennie, hon har varit min andrahands-favvo sedan starten. Hejdade egentligen på Julien, han var gud på smaker men åkte på ett smakprov. Lite irriterad över att juryn lät honom åka på det ! Han var verkligen överlägsen de andra !

Natt

Drömde precis att jag gick runt och plockade ihop mat från världens mest gigantiskaste buffé! Tyvärr ringde väckarklockan innan jag hann smaka ! Hemskt :(

sweet Dreams





Fick lite lera av min syster. Råkar ha en barndomsförkärlek för pingviner :) den stora rosetten är en del av bf:s paket, han fyller ju större än mig snart :)

Apr. 05, 2013





DAGENS TUMME UPP GÅR TILL ...

Mig själv ! Jag har gjort så mycket bra idag. Pluggat mer en planerat (ojojoj nu skrev jag om plugget igen), ändå tog der inte så lång tid så både hunnit slappa, hämta pass (fick betala 900kr för ett korttidspass förra semesterresan för att mitt hade gått ut) och köpt paket till gubben!


DAGENS TUMME NER - går till trafiken ! Började faktiskt nästan att gråta när jag körde bilen till Torp köpcentrum. En underbart fluffig tigerrandig katt låg i diket :( Fy vad hemskt ! Mina tankar går till familjen som blivit av med sin vackra katt. Usch, usch, Usch :'(

Told you !





Nu är vi på G !

Gottigott gott !





Åh vad jag skulle vilja göra sådana här igen ! Jobbigt att jag är så hungrig. Det finns en stor risk att det blir några sådana !

komsi komsi





Äntligen kom du! Som jag har väntat ? Du gillar att lura mig ! Låtsas att du är här och sedan är du det inte. Men nu har första april redan varit och du får inte luras mer !



Varit ute och sprungit i den underbara vårsolen. Nu blir det snart en promenad till ! Är med min gubbe nu så ska ta med honom ut snart. ÄNTLIGEN VÅR !!!! :D (på riktigt !?)

upp i ottan

Blev en "tidig" väckning idag, eller ja i alla fall för att vara ledig ! inom tio minuter satte jag mig för att plugga. Nu ska jag slappna av och ut och springa ! disciplin disciplin disciplin ! Sedan mer plugg, så är det när man har tenta snart !

Meeting up

Pluggade det jag skulle och det gick fort ! Trodde det skulle ta längre tid, så nu har jag lite extra fritid idag ! Blir sushi med en kompis nu och sedan lång promenad med min Mr ! Good day sun shines !

Love harder !




Kanske en konstig bild men jag tyckte om känslan i den. Lite rough men ändå fint. Lite varm känsla i det kalla. Lite av mitt busiga hår som skall vara med överallt.

vårrus och hus !



Vid skolan finns det små underbart söta hus. De är faktiskt växthus, och det finns både tvåvånings och enplansvillor. Undrar hur de ser ut på insidan? Det är så små i storleken att de inte kan vara större än ett rum där inne. Men tänk så otroligt mysigt om du bor i lägenhet att ändå ha tillgång till en underbart snygg villa med trädgård. Är som en liten by mitt inne i stan. Förmodligen kostar de säkert lite mer än en vanlig kolonilott så det blir nog mest att drömma om en sådan där ett tag till...

Får ta det med en klackspark !









Ångestfullt att vara tillbaka i Göteborg och skola igen. Min bästa skolkompis har förlängt sitt lov lite och jag - jag känner mest att jag är instängd på mitt rum för att helga plugget. Men imorgon bär det av mot Uddevalla igen, för seminariumet på torsdag är inställts! :D blir en hel del plugg för min del, vilket jag kanske skulle sluta påpeka för det känns som att det är det enda jag skriver. Men så ska jag också träffa en kompis imorgon eftermiddag! Sen kommer det ju bli motion och annat också !



Känns det tugnt att börja vardagen igen efter en lång påskhelg ? Man får hitta lite ljusglimtar i vardagen. Kan vara småsaker som att blogga eller sätta berlocker på ett armband. Men har ni tid, gå ut och gå ! prata i telefon samtidigt om ni tycker det är tråkigt, men motion, vårdoft och ljus mår själen så underbart bra av ! Det är inte bara en klyscha !

Mellanlandning






Vart är jag på väg ? :P

påskLOV

måste erkänna att jag nog tagit lite påsklov ! men imorn börjar skola och plugg igen. haft den mysigaste tiden på länge och har bara älskat livet de senaste dagarna. Börjar förstå vad att leva i nuet innebär och gott med lite smakprov på det ! men det är hård planering och disciplin som har gjort att jag haft tid att ta ledigt de här dagarna !


Imorn kommer både plugghets och blogg igång igen. tills dess skall jag njuta en stund till! än har jag påsklov !!

RSS 2.0